Team-Mobile | Alte modele Samsung Deblocare
17650
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17650,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Alege modelul

Deblocări Samsung

Deși majoritatea telefoanelor se vând libere de rețea direct de la operator, unele modele vin codate într-o anumită rețea. Nicio problemă! Team-GSM te poate ajuta cu decodarea. Procedura prin care deblocăm telefoanele este una sigură fără riscuri de apariție a erorilor ulterioare exact ca un telefon vândut liber de rețea. Suntem singurul service GSM din Cluj-Napoca care deținem servicii GSM complete având o echipă tânără și profesionistă cu mulți ani de experiență în spate. Constatare–Asistenta Gratuită!

Garanție

Pentru dispozitivele deblocate/decodate oferim o garanție cuprinsă între 3 și 12 luni. Profesioniștii noștri lucrează la cele mai înalte standarde de calitate, poziționând firma noastră printre cele mai bune în domeniu.

Prețuri

Ne străduim să îți oferim prețuri foarte competitive și accesibile pentru serviciile prestate la cel mai înalt standard de calitate. Prețul unei decodări/ deblocări sau alte servicii includ costurile cu serverul utilizat de noi și manopera.

Samsung Galaxy S

Galaxy S

Samsung Galaxy Note

Galaxy Note

Samsung Galaxy A

Galaxy A

Samsung Galaxy M

Galaxy M

Samsung Galaxy J

Galaxy J

Samsung alte modele

Alte Modele

Apelează cu încredere la serviciile Team-Gsm
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
× Scrie-ne pe whatsapp