Team-Mobile | Deblocare Apple iPhone 6s
16315
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16315,page-child,parent-pageid-15967,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Deblocare Apple iPhone 6s

iphone6s_gld_3_1

  • Prețuri accesibile

  • Reparații pe loc!

  • Experiență de peste 10 ani!

  • Echipă profesionistă

  • Piese originale sau de cea mai bună calitate

  • Garanție!

  • Constatare gratuită

  • Backup/ Recuperare și Transfer date

REPARĂ PRIN CURIER

Dacă dorești să îți repari telefonul și ești din altă localitate decât Cluj-Napoca, folosește butonul ADAUGĂ ÎN SERVICE și noi îți vom trimite curierul acasă. Costul transportului dus-întors este de doar 15 Lei.

Deblocare Apple iPhone 6s – Service GSM Cluj – Team-Mobile

Apple iPhone 6s este un model aparut în 2015 având specificații impresionante.

Display: IPS LCD de 4.7 inch

Camera: 12 mpx

RAM: 2 GB

Acumulator: 1715 mah

Decodare Rețea Apple iPhone 6s

Deși majoritatea telefoanelor se vând libere de rețea direct de la operator, unele modele vin codate într-o anumită rețea. Nicio problemă! Team-Mobile te poate ajuta cu decodarea. Procedura prin care deblocăm telefoanele este una sigură fără riscuri de apariție a erorilor ulterioare exact ca un telefon vândut liber de rețea.

Deblocare CONT sau PAROLĂ Apple iPhone 6s

Deoarece telefoanele din ziua de astăzi sunt securizate pentru protejarea datelor personale, de multe ori se întâmplă să nu îți mai amintești parola contului utilizat înainte de o resetare din fabrică a telefonului din diverse motive cum ar fi că: fucționează greoi, primești diferite erori sau pur și simplu vrei să stergi tot conținutul. Team-Mobile te poate ajuta să îți deblochezi telefonul și să îl utilizezi din nou după ce demonstrezi că dispozitivul îți aparține, completând o declarație pe propria răspundere în acest sens precum și o copie de CI. Datele tale vor fi protejate și utilizate doar în acest sens respectând politica de GDPR. Deoarece foarte multe persoane sună pentru deblocare iCloud dorim să precizăm că nu facem astfel de deblocări și nici nu știm pe nimeni care face deoarece nu este posibilă o astfel de deblocare. Mulțumim pentru înțelegere.

Resoftare Apple iPhone 6s

Uneori și cele mai avansate modele de telefone pot afișa erori de soft. Un update întrerupt poate altera sistemul de operare al telefonului tău sau pur și simplu dorești un update mai actual care încă nu e disponibil de telefonul tău. Deoarece știm cât de prețios este timpul tău, specialiștii noștri vor efectua constatarea gratuită pe loc! Urmând să stabilim prețul și să efectuăm resoftarea pe loc sau în aceeși zi în funcție de dificultate fără să mai pierdem timpul.

Garanția

Pentru dispozitivele deblocate/decodate/resoftate oferim o garanție cuprinsă între 3 și 12 luni în funcție de serviciul prestat. Profesioniștii noștri lucrează la cele mai înalte standarde de calitate, poziționând firma noastră printre cele mai bune în domeniu.

Locație

Contact: 0799190603

Adresă: Ne găsiți pe Calea Motilor, nr.151, în stația de autobus Agronomia, Cluj-Napoca colț cu strada Mărginașă.

Întrebări frecvente

Prețul unei reparații include piesele utilizate la reparație și manopera.
La Team-GSM datele tale sunt în siguranță deoarece prin înlocuirea oricărei piese excepție făcând placa de bază nu se pierde absolut nimic.
În majoritatea cazurilor se pot repara dispozitivele care au avut contact cu lichide cu condiția să fie aduse de urgență la service, amânarea predării în service poate scădea șansele de reușită a reparației.
În majoritatea cazurilor reușim să recuperăm datele din telefoane și tabletele care nu mai funcționează din anumite motive.
Tehnicienii noștrii sunt calificați să repare/softeze orice tip de electronice. Dacă ai o telecomandă de garaj, un laptop, un smartwatch, GPS sau orice alt dispozitiv electronic. te asteptăm la service-ul nostru.
În general totul se rezolvă în aceeași zi sau chiar mai puțin dar există și cazuri în care durata reparației se poate prelungi cu până la 1-3 zile lucrătoare
Desigur, la Team-GSM te vom ajuta cu transferul de date din telefonul vechi chiar dacă acesta are display-ul spart sau nu pornește.
Veți fi notificat în scris prin SMS sau e-mail în vederea soluționării reparației.
Datele tale personale se pot pierde în situația în care se înlocuiește placa de bază, nu îți mai amintești parola sau contul, telefonul prezintă o eroare de soft sau diferite motive care îți vor fi comnicate la momentul constatării.
În acest caz va trebui sa contactezi Apple deoarece doar ei te vor putea ajuta în acest scop.
În cazul în care telefonul sau tableta se blochează sau se restartează neașteptat, când se mișcă greoi sau utilizarea unor anumite funcții devine inaccesibilă, dar și atunci când aparatul răspunde lent, softul trebuie rescris. Alte cazuri precum apariția unor erori sau mesaje care ne avertizează că memoria este insuficientă, mesageria este plină sau alte erori care nu apar în regimul normal de funcționare al telefonului pot fi semnale că telefonul trebuie resoftat. De asemenea softul trebuie rescris in cazul in care anumite functii devin inaccesibile sau dispar din meniu, la virusarea telefonului; mai puteti rescrie softul atunci cand doriti inlocuirea lui cu o noua versiune aparuta.
Desigur, dacă ai un telefon care nu mai poate fi reparat ori nu se merită din diverse motive sau ai un telefon pe care ai vrea să îl arunci și nu stii unde îl poți aduce la Team-GSM unde vei fi recompensat cu un voucher de reducere sau chiar bani pentru telefonul de care tu nu mai ai nevoie.
Decodarea se face prin eliminarea restricției de a folosi telefonul în orice rețea. Acesta intervenție se efctuează la nivel software si nu afectează integritatea telefonului, garanția fiind valabilă în continuare.
Team-GSM cumpară telefoane în stare bună la un preț evaluat corect.
Telefonul tău Apple iPhone 6s nu mai funcționează?
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
× Scrie-ne pe whatsapp