Team-Mobile | Despre noi
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

team-gsm.ro este rezultatul proiectului fondat de 3 tineri din Cluj-Napoca în 2018 avand ca scop principal comerțul online în domeniul telecom. Având o experiență de 10 ani în domeniu ne-am propus să oferim servicii de ce mai bună calitate, transparență și prețuri foarte avantajoase. Oferim servicii de reparații electronice și software.

Din momentul fondării firmei (Decembrie 2018) până în prezent am reușit să atingem o cifră de afaceri de peste 500.000 Lei ceea ce demonstreză ca am reușit să acumulăm un portofoliu stufos de clienți mulțumiți.

Misiunea nostră continuă și ne așteptăm la o marire a echipei precum și atingerea cifrei de 1000.000 Lei pentru anul 2020.

Ai nevoie de o echipă de servicii GSM? Apelează cu încredere la noi!

ECHIPA TEAM-GSM

Ioan

IOAN

Vânzări / specialist transfer date / montaj folii profesionale - 10 ani experiență
Horia

HORIA

Software specialist - 12 ani experiență
tavi

TAVI

Electronist - 15 ani experiență
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
× Scrie-ne pe whatsapp