Team-Mobile | Reparație Samsung Galaxy J2 Core
18132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18132,page-child,parent-pageid-15775,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Reparații Samsung Galaxy J2 Core

galaxy j2 core

 • Prețuri accesibile

 • Reparații pe loc!

 • Experiență de peste 10 ani!

 • Echipă profesionistă

 • Piese originale sau de cea mai bună calitate

 • Garanție!

 • Constatare gratuită

 • Backup/ Recuperare și Transfer date

Repară prin curier

Dacă dorești să îți repari telefonul și ești din altă localitate decât Cluj-Napoca, folosește butonul ADAUGĂ ÎN SERVICE și noi îți vom trimite curierul acasă. Costul transportului dus-întors este de doar 15 Lei.

Samsung Galaxy J2 Core – Service GSM Cluj – Team-GSM

Samsung Galaxy J2 Core este un model aparut în 2018 având specificații impresionante.

Display: Super AMOLED de 5.0 inch

Camera: 8 mpx

RAM: 1 GB

Acumulator: 2600 mah

Reparații Sticlă Samsung Galaxy J2 Core

Pentru serviciul de înlocuire sticlă, display-ul trebuie să raspundă la comenzi pe toată suprafața, să nu prezinte pete sau linii. Nu contează cât de crăpat este geamul. Urmărim același proces de fabricare al display-ului ca și producătorul. Sticlele sunt 100% originale sau compatibile de calitate înaltă, după caz. Intervenția constă în îndepărtarea sticlei sparte, curățarea ecranului, aplicarea unui adeziv special pe toată suprafața display-ului și laminarea acestuia ( lipirea lui de sticlă, uscarea într-un mediu steril și eliminarea bulelor de aer în bubble remover). Avem experiență de peste zece ani în înlocuirea sticlei pentru toate modelele de Samsung, iPhone, Huawei și alte modele.

Reparații Ecran Samsung Galaxy J2 Core

Deși este protejat cu sticlă Gorilla Glass aceasta se poate sparge, display-ul fiind expus și foarte sensibil. Display-ul se poate defecta din mai multe motive cum ar fi: șocuri mecanice, torsiune, presiune, contact cu lichide, etc. Un display defect se manifestă prin afișarea unor dungi albe sau colorate, se aprinde intermitent, afisează o imagine albă sau pur și simplu nu mai afișează nimic. Echipa noastră te va ajuta într-un timp foarte scurt cu înlocuirea display-ului utilizând cele mai noi tehnologii și tehnici având o echipă profesionistă cu peste 10 ani de experiență. Intervenția constă în îndepărtarea display-ului vechi, curățarea ramei în care se va monta display-ul, aplicarea unui adeziv asemeni celui din fabrică și montarea acestuia după caz.

Alte reparații

 • Reparații mufă încărcare Samsung Galaxy J2 Core
 • Reparații placă de bază Samsung Galaxy J2 Core
 • Reparații contact lichid Samsung Galaxy J2 Core
 • Înlocuire acumulator Samsung Galaxy J2 Core

Dacă telefonul tău Samsung Galaxy J2 Core nu mai încarcă, acumulatorul nu mai ține încărcat ca la început, se resetează, a avut contact cu lichide sau pur și simplu nu funcționează corect, nu trebuie să renunți la el. Adu-l la Team-GSM! pe Calea Moților, nr.151, Cluj-Napoca sau dacă ești din altă localitate completează formularul ADAUGĂ ÎN SERVICE urmând să trimitem curierul la tine să ridice telefonul pentru ajunge la noi în vederea reparației. Deoarece știm cât de prețios este timpul tău, specialiștii noștri vor efectua constatarea gratuită pe loc! Urmând să stabilim prețul și să efectuăm reparația pe loc sau în aceeși zi în funcție de dificultate fără să mai pierdem timpul.

Garanția

Pentru dispozitivele reparate oferim o garanție cuprinsă între 3 și 12 luni, în funcție de reparație și garanția că piesele utilizate sunt de cea mai bună calitate. Profesioniștii noștri lucrează la cele mai înalte standarde poziționând firma noastră printre cele mai bune în domeniu.

Locație

Contact: 0799190603

Adresă: Ne găsiți pe Calea Motilor, nr.151, în stația de autobus Agronomia, Cluj-Napoca, colț cu strada Mărginașă.

Întrebări frecvente

Prețul unei reparații include piesele utilizate la reparație și manopera.
La Team-GSM datele tale sunt în siguranță deoarece prin înlocuirea oricărei piese excepție făcând placa de bază nu se pierde absolut nimic.
În majoritatea cazurilor se pot repara dispozitivele care au avut contact cu lichide cu condiția să fie aduse de urgență la service, amânarea predării în service poate scădea șansele de reușită a reparației.
În majoritatea cazurilor reușim să recuperăm datele din telefoane și tabletele care nu mai funcționează din anumite motive.
Tehnicienii noștrii sunt calificați să repare/softeze orice tip de electronice. Dacă ai o telecomandă de garaj, un laptop, un smartwatch, GPS sau orice alt dispozitiv electronic. te asteptăm la service-ul nostru.
În general totul se rezolvă în aceeași zi sau chiar mai puțin dar există și cazuri în care durata reparației se poate prelungi cu până la 1-3 zile lucrătoare
Desigur, la Team-GSM te vom ajuta cu transferul de date din telefonul vechi chiar dacă acesta are display-ul spart sau nu pornește.
Veți fi notificat în scris prin SMS sau e-mail în vederea soluționării reparației.
Datele tale personale se pot pierde în situația în care se înlocuiește placa de bază, nu îți mai amintești parola sau contul, telefonul prezintă o eroare de soft sau diferite motive care îți vor fi comnicate la momentul constatării.
În acest caz va trebui sa contactezi Apple deoarece doar ei te vor putea ajuta în acest scop.
În cazul în care telefonul sau tableta se blochează sau se restartează neașteptat, când se mișcă greoi sau utilizarea unor anumite funcții devine inaccesibilă, dar și atunci când aparatul răspunde lent, softul trebuie rescris. Alte cazuri precum apariția unor erori sau mesaje care ne avertizează că memoria este insuficientă, mesageria este plină sau alte erori care nu apar în regimul normal de funcționare al telefonului pot fi semnale că telefonul trebuie resoftat. De asemenea softul trebuie rescris in cazul in care anumite functii devin inaccesibile sau dispar din meniu, la virusarea telefonului; mai puteti rescrie softul atunci cand doriti inlocuirea lui cu o noua versiune aparuta.
Desigur, dacă ai un telefon care nu mai poate fi reparat ori nu se merită din diverse motive sau ai un telefon pe care ai vrea să îl arunci și nu stii unde îl poți aduce la Team-GSM unde vei fi recompensat cu un voucher de reducere sau chiar bani pentru telefonul de care tu nu mai ai nevoie.
Decodarea se face prin eliminarea restricției de a folosi telefonul în orice rețea. Acesta intervenție se efctuează la nivel software si nu afectează integritatea telefonului, garanția fiind valabilă în continuare.
Team-GSM cumpară telefoane în stare bună la un preț evaluat corect.
Telefonul tău Samsung Galaxy J2 Core nu mai funcționează?
 • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
× Scrie-ne pe whatsapp